Putování třemi kraji

17. 10. 2015, 09:00 - 17. 10. 2015, 16:00 kostel Rozeslání sv. Apoštolů ve Smilových Horách Akce pro veřejnost

Na odlehlá, ale krásná místa Vás zvou  poutníci z Čechticka ve spolupráci s Farní charitou Vlašim. Chceme během jednoho dne propojit Jižní Čechy (Smilovy Hory), Střední Čechy (Slavětín), a Vysočinu (Mezilesí). Trojmezí těchto tří krajů leží u vesničky Holýšov. Chceme navštívit kostely a kapličky, modlit se, slavit mši svatou, setkat se s místními lidmi a posedět při závěrečném pohoštění.

Akce se uskuteční v sobotu 17. října. Zahájení je mší svatou v kostele Rozeslání sv. Apoštolů ve Smilových Horách v 9 hodin. Potom se vypravíme přes Stojslavice, Řísnici, Slavětín a Holýšov až do Mezilesí, kde zakončíme občerstvením v místnosti SDH. Délka trasy asi 10 km, asfalt, malá frekvence, vhodné i pro kočárky. Zakončení během odpoledne. Jdeme za každého počasí, zpětný převoz řidičů zajistíme. Pro jistotu dodáváme, že do Smilových Hor se jede přes Načeradec či Horní Lhotu, Slavětín a Řísnici.