Charitní "obchůdek"

Navštivte nás!

Postní almužna 2017

Děkujeme, že jste se zapojili!

9. Malostranský literární večer na podporu Vlašimské farní charity

Milí přátelé, srdečně Vás zveme ve středu 5. 4. 2017 na další - v pořadí již 9. Malostranský literární večer v divadelní kavárně Divadla Na Prádle. I tentokrát se můžete těšit na bohatý kulturní program, čtení ze spousty pěkných knížek, mnoho autorských příspěvků a kvalitní hudební produkci. Čtěte dále.

Vystoupí hudební skupina Bároty, začínáme v 19:00 :-) Kromě kulturního významu mají literární večery také charitativní podtext.

Tentokrát půjde dobrovolné vstupné Farní charitě Vlašim. Na 9.MLV proběhne sbírka platných známek, které pracovníci charity použijí pro ofrankování dopisů, kterými nyní budou vyřizovat vše potřebné kolem koupě domu, kde chce Farní charita Vlašim vybudovat Komunitní centrum a zázemí pro své sociální služby.

Pozn: Pokud byste měli zájem vystoupit s literárním příspěvkem, nebo divadelním vystoupením, neváhejte kontaktovat Mirku Famfulíkovou na e-mailu: mirka.famfulikova@gmail.com