Charitní "obchůdek"

Navštivte nás!

Postní almužna 2017

Děkujeme, že jste se zapojili!

Krátké zprávy

Přejeme požehnané Velikonoce!

Velikonoční beránekRadost z Kristova vzkříšení a požehnané svátky velikonoční

přeje svým příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstnancům

Charita Česká republika

Modernizace a dočasné zavření Charitního "obchůdku"

Od čtvrtka 13. 4. 2017 - do úterý 18.  4. 2017 (včetně) bude v Charitním "obchůdku" - místě vzájemné materiální pomoci, Vlašim z technických  důvodů  ZAVŘENO.  V obchůdku bude probíhat modernizace vybavení. Děkujeme za pochopení. FCH Vlašim

Dočasné zkrácení provozní doby Charitního "obchůdku"

Dobrý den, omlouváme se, ale dočasně jsme z provozních důvodů museli zkrátit otvírací dobu Charitního "obchůdku" - místa vzájemné materiální pomoci. Máme otevřeno od pondělí do pátku v časech 9:00 -12:00 a 12:30 - 16:00.  Věříme, že od dubna se provoz podaří obnovit. Děkujeme za pochopení.

Zkuste odhadnout výsledek Tříkrálové sbírky 2017

sbirkaTříkrálová sbírka 2017 se blíží. Jak dopadne? To je každý rok velké překvapení. Zatím můžete zkusit výsledek Tríkrálové sbírky ve Vlašimi a okolí odhadnout. Otvírat zapečetěné kasičky a sčítat výsledky sbírky budeme 18. 1. 2017. Nejpřesnější odhadující odměníme 18. 2. 2017 na Benefičním koncertě Děkujeme Vám.

Routa už je tu.

Ahoj, nenechte si ujít letošní Routu :-) Je na co se těšit! Připraven je skvělý hudební i doprovodný program, Routa bannerzázemí také pro miminka, ... Mrkněte na Routa_festival_2016_plakat TISK.pdf.

Více info na webu http://routafest.cz/

Budeme se těšit na viděnou na Hrádku!