25 let FCH Vlašim

Benefiční koncert kapely Sprituál kvintet již vyprodán.

Děkujeme za živý Betlém!

Na stříbrnou adventní neděli zajistilo město Vlašim úžasnou předvánoční akci – Živý Betlém. Že byl program opravdu pestrý svědčí fakt, že i přes velkou nepřízeň počasí, kdy od rána foukal studený vichr a každou chvíli pršelo, nezůstalo nádvoří Vlašimského zámku ani na chvíli prázdné. Proč děkujeme se dočtete dále.

Malí i velcí přišli nasát předvánoční atmosféru plnou příběhů a překvapení, úžasných pěveckých a divadelních vystoupeních, andělů, dílniček i stánků. Všem účinkujícím i organizátorům patří velké DÍK. Navíc kdy jindy jste si mohli pohladit na nádvoří Vlašimského zámku živého chundelatého velblouda, ovci, kozu, prase či koníka?
Krásné zážitky si odnesli nejen děti. Děkujeme, že jsme mohli být spolu s Vámi při tom. Radost nám udělala především příjemná atmosféra, bezva lidi, ale i vybrané dobrovolné vstupné - 9 108 Kč. Dobrovolné vstupné i výtěžek prodeje gulášovky, perníčků a andílků budou použity na namalování plánků Charitního domu. Ještě jednou moc děkujeme za Vaši podporu.

Za Farní charitu Vlašim D. K.