Dračky pod lampou
3. prosince 2015 Naše články

Dračky pod lampou

Ve středu 2. 12. 2015 odpoledne jsme se s naší malou společností sešli k nové „aktivitě“.

Její název, „Dračky pod lampou“ je poněkud záhadný, ale při detailním plánování této schůzky jsme se prostě domluvili, že se na ní chceme věnovat drobné rukodělné práci a  rádi bychom vyzkoušeli zejména výrobu tzv. „vizovického pečiva“.

Nakonec se ukázalo, že si vlastně bezmála každý, kdo na schůzku přišel, do jejího programu něco připravil. Kromě již zmíněného vizovického pečení jsme si tedy díky paní Olze mohli vyzkoušet zdobení voňavého jablka a výrobu jednoduchého prostírání. Vyzdobili jsme si klubovnu papírovým betlémem od paní Věry, kolega Jiří nás seznámil s programem regionálních akcí na celý měsíc prosinec a Ivan přednesl vlastní báseň věnovanou paní Jarce. Mimochodem - ta se v naší společnosti na předchozích setkáních ujala záštity nad trénováním paměti – škoda, že se tentokrát zúčastnit nemohla.

Odpoledne, které se rychle překulilo do večera, nám vesele uběhlo.  To, že jsme nezaháleli a dobře se bavili, je jistě patrné i z připojených obrázků.

Všem, kdo se tohoto vydařeného odpoledne zúčastnili a všem, kdo přispěli k jeho milé atmosféře, moc děkujeme.