Charitní "obchůdek"

Navštivte nás!

Postní almužna 2017

Děkujeme, že jste se zapojili!

Listopad v Charitním obchůdku

Každý měsíc Vás informujeme o tom, co se u nás v Charitním "obchůdku" děje. Nevynecháme ani listopad 2016. Kromě běžného provozu, proběhli také přípravy na Národní potravinovou sbírku, příjem, evidence a uskladnění vybraných potravin. Děkujeme všem kteří se sbírkou pomáhali. Čtěte více.

Z důvodu nedostatku potravinových balíčků v centrálním skladu se v listopadu potravinové balíčky vůbec nevydávali. Vydávali jsme potřebným 219 ks potravin ze sbírky, v částce 5 511 Kč. V prosinci by měli být balíčky opět k dispozici.

Mimo to jsme přijali 202 ks věcí, finanční dary dosáhly rekordní výše 27 035 Kč a vydali jsme potřebným 33 ks materiálu. Děkujeme!

V prosinci bude probíhat běžný provoz Charitního obchůdku do pátku 23. 12. Po Vánočních svátcích bude běžný provoz v úterý 27. 12. 2016 (tedy otevřeno v časech 9:00 - 12:00 a 12:30 - 17:00) a zkrácený provoz od středy 28. 12. do pátku 30. 12. (provozní doba 9:00 - 11:00 a 13:00 - 16:00), v sobotu 31. 12. bude zavřeno. Na viděnou se pak budeme těšit v Novém roce v běžných časech od úterý 2. 1. 2017.