Charitní "obchůdek"

Navštivte nás!

Postní almužna 2017

Děkujeme, že jste se zapojili!

První měsíc charitního obchůdku

Charitní obchůdek už slouží!  Obrovský poddíl na jeho otevření mají všichni dobrovolníci a pracovníci, kteří pomohli, aby se během týdne stalo neuvěřitelné a 7.10.2014 jsme mohli otevřít :-)

Všem moc děkujeme!

Blanická 816 (naproti benzince Papoil), Vlašim

Pondělí - Pátek 9:00 – 12:00, 12:30 - 17:00, Sobota 9:00 - 11:00

Charitní obchůdek už slouží!  Obrovský poddíl na jeho otevření mají všichni dobrovolníci a pracovníci, kteří pomohli, aby se během týdne stalo neuvěřitelné a 7. 10. 2014 jsme mohli otevřít :-)

V obchůdku šatstvo, hračky, knížky, vybavení do domácnosti apod. vybíráme, třídíme, oceňujeme, vystavujeme, vydáváme potřebným i prodáváme za velmi příznivé ceny veřejnosti. Pracovnice obchůdku je zaměstnána v rámci veřejně prospěšných prací a financována z Úřadu práce. S provozem pomáhají i dobrovolníci.

Výtěžek prodeje pokrývá nezbytné náklady na provoz a předem vyhlášený charitní účel, který je zveřejňován v obchůdku i na těchto stránkách. Pravidelné měsíční náklady na provoz Charitního „obchůdku“ činí 4 000 Kč.

Na co vybíráme v těchto dnech?

• na nákup již sedmé starší elektrické polohovací postele za 15 000 Kč, kterou si půjčují pro své blízké většinou po propuštění z nemocnice lidé z Vlašimi a okolí.

Tržba za první měsíc fungování Charitního „obchůdku“ (7. – 31. října 2014) činila 9 403 Kč.

Děkujeme všem dárcům, dobrovolníkům, příznivcům a nakupujícím!

Bližší informace: tel.: 733 143 857 - Dana Kucharčíková