Rekordní březen
15. dubna 2015 Naše články

Rekordní březen

Ani nevíme jak, a máme za sebou další měsíc. Do Charitního „obchůdku“ jsme v březnu přesunuli konání některých našich akcí v rámci Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením. Nakoupily jsme skládací židle, podsedáky, vyklidili prostory chodbičky na WC, ...

Majitelé prostor „obchůdku“ nám nechali opravit toaletu – vyměnili WC a přidali pákovou baterii k umyvadlu. A mohli jsme začít. O první akci, která se zde uskutečnila, se můžete dočíst v tomto článku, co chystáme, najdete zde.

Těší nás Vaše přízeň, chodí k nám stále více lidí, kteří si věci přináší i odnáší – v březnu jsme překonali všechny dosud platné rekordy – na konci měsíce nás překvapila částka 12 160 Kč. Děkujeme za Vaši podporu, prostředky zatím šetříme na nákup potřebného vybavení k provozování našich sociálních a zdravotních služeb. Co si budeme moci dovolit, uvidíme později, podle toho, zda se nám podaří získat i nějaké další prostředky v grantech o které jsme žádali – např. v rámci Humanitárního fondu Středočeského kraje, Nadace Tesco atd.