Spirituál kvintet zahrál k oslavám 25 let FCH Vlašim

K 25. výročí svého vzniku uspořádala Farní charita Vlašim v úterý 17. 10. 2017 Benefiční koncert skupiny Spirituál kvintet. Vzhledem k onemocnění v souboru jsme si na něj museli dva týdny počkat oproti původnímu termínu, ale o to více jsme si všichni jejich vystoupení užili. Svými oblíbenými písněmi se představili všichni členové skupiny, poté zazněli písně které si pamatujeme už z dob dávno minulých. Čtěte více.

HOK_1184Zaplněný vlašimský kostel zavzpomínal na dobu, kdy písničky Spirituál Kvintetu burcovaly proti komunistické diktatuře a uvědomili jsme si také, že jejich poselství platí pořád. 276 poslucháčů potěšily opravdu všechny písně. Kdo chtěl mohl si zazpívat společně s největším kvintetem na světě (sedmičlenným) např. Růžičku, Zelené pláně, Kumbaya nebo Jednou budem dál. Byl to nádherný kulturní zážitek!

Děkujeme za dobrovolné vstupné, které dohromady dalo krásnou částku 53.650 Kč. Peníze budou použity na úhradu nákladů spojených s vystoupením a předem vyhlášený charitní účel. Náklady koncertu činily 36 367 Kč (honorář, poplatky OSA a květiny). Výtěžek koncertu, tedy částka 17 283 Kč zůstává Vlašimské Charitě a bude použita na  ZŘÍZENÍ ZÁZEMÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB FCH VLAŠIM.

Kam s věcmi nebo pro věci?

Charitní "obchůdek"Blanická 816, Vlašim (naproti benzínce Papoil)

Po – Pá: 9:00 – 12:00 a 12:30 – 17:00

So: 9:00 - 11:00

Charitní "šatník" - Pražská 126, Benešov (areál V lázních)

Po - Pá: 9:00 - 17:00, So: 9:00 - 11:00

Více info na tel.: 733 676 737

Naše Místa vzájemné materiální pomoci.