Zdravotní a sociální služby - středisko Vlašim

Lidická 1715, Vlašim, 258 01 Datová schránka: tb37y2u Vedoucí zařízení: Martina Svitáková - vrchní sestra domácí zdravotní péče, Mgr. Iva Doubková - vedoucí Občanské poradny Vlašim, Bc. Radka Kůželová - vedoucí terénních služeb
  • Tel.: 733 143 857

Hlavním cílem FCh Vlašim je pomoc potřebným bez rozdílů. Pomáháme zájmem o člověka, komunitu i společnost; poskytováním sociálních, zdravotních a charitních služeb; zaměstnáváním lidí, kteří chtějí pracovat s lidmi. Naše činnost spočívá v individuálním přístupu a respektu ke klientovi, jeho potřebám, názorům, zvyklostem atd., v poskytování podpory. Snažíme se naše klienty co nejvíce aktivizovat a vést k zodpovědnosti: nabízet, vysvětlovat, ale nerozhodovat za ně.
Farní charita Vlašim

Seznam lidí:

Mgr. Daniela Laloučková - ředitelka FCH Vlašim PhDr. Irena Lesová - psycholog Ing. Dana Kucharčíková, DiS. - sociální pracovník, PR koordinátor Lucie Lebedová - ekonom Martina Svitáková - vrchní sestra domácí zdravotní péče Mgr. Iva Doubková - vedoucí Občanské poradny Vlašim Bc. Radka Kůželová - vedoucí terénních služeb Yveta Macháčková - pracovník sociálních služeb

Seznam služeb: