Březnové obnovení provozu a dubnová modernizace Charitního "obchůdku"

Máme radost, že se nám po nemoci vrátila do obchůdku druhá pracovnice a mohli jsme obnovit plný provoz, je tedy opět otevřeno - v pracovní dny do 17 hodin a v sobotu do 11 hodin. Mimo to v dubnu proběhla v „obchůdku“ obrovská modernizace vybavení – přijďte se podívat, jak to u nás prokouklo. Jistě najdete více než 10 rozdílů oproti stavu před modernizací :-)

S příběhy se to má tak, jak jsme již říkali :„Co člověk, to příběh“. Vybrat jeden je docela oříšek. Pracovnice zasahují především vyprávění lidí, kteří si chodí pro materiální a potravinovou pomoc. Představa, že člověk žije pět let v autě je pro většinu z nás asi děsivá a dost nepředstavitelná, pro někoho jediná možná skutečnost, s kterou se již pět let denně potýká. Až na pár výjimek se pracovnice setkávají s vděčností a poděkováním za poskytnuté dary.

Co se týká březnových statistik: 26 lidem jsme vydali 518 ks potravin v hodnotě 9 063 Kč, 5 lidem celkem 31 ks jiné materiální pomoci. Přijali jsme finanční dary ve výši 23 870 Kč a nespočet materiálních darů. Všem dárcům moc děkujeme a přejeme Vám krásné jarní dny!

Kam s věcmi nebo pro věci?

Charitní "obchůdek"Blanická 816, Vlašim (naproti benzínce Papoil)

Po – Pá: 8:00 – 16:00, So: 9:00 - 11:00

Charitní "šatník" - Dukelská 2192, Benešov (naproti Černému koni)

Po - Pá: 9:00 - 17:00, So: 9:00 - 11:00

Více info na tel.: 733 676 737

Naše Místa vzájemné materiální pomoci.