Jak dopadl Benefiční koncert?

Tak tuto otázku jsem během minulého týdne dostávala několikrát denně. Je plesová sezóna a příležitostí, jak trávit sobotní večer, je opravdu hodně. Koncert dopadl skvěle, jen škoda, že všichni Ti, kteří se ptali, alespoň na chvilku nedorazili :-) Více se dočtete dále ...

Pár lidí bylo nadšených, několika lidem se zdál koncert trochu dlouhý, někomu přišla hudba chvilkama dost hlasitá, ale osobně si myslím, že energie všech, kteří s koncertem pomáhali, podpořili ho nebo se ho zúčastnili, padla na úrodnou půdu. Děkujeme Vám! Celým podvečerem vládla pohoda, každý si mohl užít koncert po svém – poposednout, popovídat, přijít, odejít, … Všichni účinkující předvedli skvělý výkon.

Někteří Vlašimáci ani netušili, že tu máme takové výborné hudební skupiny. Hudební skupina „5x Zavřel“ hrála kromě jedné skladby akusticky (bez zvučení), mikrofon používali jen k uvádění svých písní. „Náhodná setkání“ zahýbala s diváky a nejednomu přišlo líto, že tu není větší prostor k tančení. Ochutnávku z posledního hudebního vystoupení skupiny Jazzevec, tentokrát hrajících „jen“ ve třech si můžete dát třeba tady.

Kromě hudby, byl připravený i bohatý doprovodný program. Děti žijící v azylovém domě skvěle zahrály pohádku „Jak vytrhnout řepu“. V tiché dražbě se prodala všechna výtvarná díla, která uspěla ve Výtvarné soutěži „Tříkrálové pomáhání“, výhercům soutěže byly předány nádherné ceny. Ocenili jsme i nejlepší odhadce letošní Tříkrálové sbírky ve Vlašimi a okolí, poděkovali její hlavní organizátorce paní Slunečkové. Snažili jsme se i přiblížit poskytované sociální a zdravotní služby, vylosovaly výherce poznávacích dárkových poukazů. Pozn. nevyzvednuté poukazy jsou připraveny k vyzvednutí v naší kanceláři. Jedná se o vstupenky č.: 11 - Soukromá prohlídka Azylového domu s průvodcem, 135 - Okružní jízda s osobní asistentkou a 160 - Dobrovolná práce v Charitním "obchůdku".

Na závěr celého večera, který se konal na podporu Azylového domu pro matky s dětmi ve Vlašimi, jsme předali panu řediteli Diakonie ČCE Střední Čechy výtěžek koncertu - šek na 8 715. Tyto finanční prostředky přispějí na pořízení herních prvků na zahradu zmíněného azylového domu ve Vlašimi.  Děkujeme!!!

Všichni organizátoři byli tento večer dobrovolníky – u vstupu, v šatně, na baru, při zvučení, osvětlování i na pódiu, …děkujeme i jim! Úspěch koncertu je také jejich zásluhou.

Za FCh Vlašim, D.K.