Jaké to je mít zakázku a … nebo ji nemít?
1. prosince 2022 Naše články

Jaké to je mít zakázku a … nebo ji nemít?

Dokument „Máte zakázku“ nám odkryl víc než zajímavé osudy několika lidí po celém světě, kteří jsou při své práci závislí na aplikacích v mobilních telefonech nebo počítačích. 

Opět jsme si uvědomili, jak se musí mnozí v tomto rychlém, drsném světě doslova rvát o své živobytí a jak „jednoduchý“ a relativně spokojený život můžeme žít v našich končinách, když máme stálou práci, ochranu státu při její ztrátě, …

Chvílemi nám vstávaly na hlavě vlasy hrůzou při pohledech na to, co jsou někteří lidé schopní dělat kuli zisku své firmy, a jak jsou lidé, pro ně pracující, nuceni fungovat.  Situace s Covidem přinesla ve společnosti další řadu komplikací, snad nám to v mnohém otevřelo oči. Také byste se chtěli vrátit do období, kdy vše nebylo tak rychlé a rychle dostupné? Podlehnout chytrému telefonu je snadné a návykové.

Přestože jsme se sešli jen v malém počtu, moc si vážíme toho, že jsme mohli film vidět společně. Shodli jsme se, že vždy stojí za to se sejít. Pokaždé otevřeme v diskusi zajímavá témata, která nás samotné ani nenapadnou. Je to taková forma seberozvoje, za kterou Charitě Vlašim a projektu Promítej i Ty! moc děkujeme.

Ing. Dana Kucharčíková DiS.

Ing. Dana Kucharčíková DiS.

vedoucí denního stacionáře
Tel.: 733 143 857 E-mail: Z.AxZcj7YbBxRb4WH-uk87j7cenCZ_29g