Popenec - děkujeme!
19. června 2015 Naše články

Popenec - děkujeme!

... Přestože nám Farnost Hrádek poskytla veškeré své možné zázemí, bylo potřeba mnoho věcí na místo dovézt: stánky, stany, ledničky, pódium, lavičky, stoly, občerstvení atd. Za podporu a zapůjčení věcí děkujeme ...

O prvním červnovém víkendu se uskutečnil poprvé na Hrádku u Vlašimi festival Popenec. Vedle vystoupení 11 skupin byly součástí také výstavy, prezentace neziskových organizací, pohádkový les a divadla pro děti a další aktivity. Přestože nám Farnost Hrádek poskytla veškeré své možné zázemí, bylo potřeba mnoho věcí na místo dovézt: stánky, stany, ledničky, pódium, lavičky, stoly, občerstvení atd. 

Za podporu a zapůjčení věcí děkujeme firmám: Ekoso Trhový Štěpánov, Rengl, Stejkr, Sellier & Bellot, Sedlčanské mlékárny, Technické služby Vlašim, pekárna Turek a spol., restaurace Domašínská brána, Potraviny Rekovi, Pivovar Hubertus, Podblanické maso-uzeniny, Stravování Turek s r. o., KTM, dále Městu Vlašim, Městu Trhový Štěpánov, Městysu Křivsoudov, Obci Kondrac, Obci Ctiboř, mládeži obce Bernartice, občanskému sdružení Rytíři sv. Jakuba, miřetickému klubu žen a mnoha dalším. 

Celá akce byla zajišťována pouze dobrovolníky. Vážíme si jejich obětavé práce. Počasí nám přálo, sluníčko obzvlášť hřálo, jejich služba nebyla jednoduchá, přesto vše ustáli na velikou jedničku a vydrželi až do konce.

Nelze ani vyjmenovat všechny firmy a lidi, kterým stálo za to pomoci dobré věci - dětem žijícím v azylovém domu pro matky s dětmi Diakonie Vlašim, účinkujícím a vystavujícím, návštěvníkům… I jejich zásluhou budeme moci zakoupit zvedák pro lidi upoutané na lůžko a pomáhat na oplátku dál.

Všem z celého srdce za Farní charitu Vlašim děkuji a přeji příjemné prožití prázdnin a letních dovolených.  Daniela Laloučková