Folková klubovna pokračuje
15. srpna 2020 Naše články

Folková klubovna pokračuje

V nabídce, kterou obohacuje život v našem městě Charita Vlašim ve své klubovně, si našel své místo Folkový klub. Po nucené koronavirové pauze pokračujeme, tentokrát v nové klubovně v Lidické 1719 (1.patro nad prodejnou Auto-moto pana Špácala).  

A s kým se na podzim setkáme? Marka Míková je známá spíše rockovému publiku jako frontmanka kapely Zuby nehty. Začínala jako herečka (hlavní role ve filmu Jak se budí princezny), ale později se věnovala loutkoherectví (aktuální projekt Loutky v nemocnici) a hudbě. Zpívá a doprovází se na klávesy. Dorazí k nám 1. října.

Také Caine (občanským jménem Jaroslav Matějovský) je známý spíše jako člen kapely – plzeňské Znouzectnosti. Ve dvojici Caine-Mi však prezentuje citlivou, duchovní část své tvorby. Zpívá, hraje na kytary a spolu s ním přijde jeho hudební partnerka „Mi“. Uslyšíme je 22. října.

A trojici uzavře Jiří Dědeček, skladatel, písničkář a básník, kterého asi není třeba představovat. S tím se setkáme také ve čtvrtek, a sice 12. listopadu. Začátky všech koncertů jsou v 19 hodin. Těšíme se na Vás v našich nových prostorách.

ThMgr. Ing. Jiří Foller

sociální pracovník sociálně-aktivizační služby
E-mail: 1hyvVb2b4kvjGK7%WkvDRfb7%bzhTj