Folkový klub ve Vlašimi

Naše město má bohatou historii i současnost, vzdělávání, kulturu a sport. Další nabídkou, se kterou přichází Farní charita Vlašim, je Folkový klub. Svá vystoupení zde budou mít písničkáři a písničkářky. Bude se jednat o pravidelné koncerty, které se budou konat každý čtvrtý čtvrtek v měsíci od ledna do května.
Začátky byly stanoveny na 19 hodin. Věříme, že si klub nalezne své posluchače a příznivce. Potom by koncerty pokračovaly i v podzimním období. A na koho se můžete těšit? Podívejte se dále - jarní mužský program už je připravený.

Měli bychom se setkat s Karlem Vepřkem, Michalem Bystrovem, Petrem Linhartem a legendou českého folku, Petrem Lutkou. Svoji účast přislíbil i Honza Řepka, moderátor a organizátor cyklu Openmic. Na podzimní období roku 2019 bychom chtěli pozvat některé naše písničkářky, které jsou také velmi kvalitní.

Folkovýklub světlý

A místo konání? Charitní klubovna Na Valech nabízí komorní prostředí, proto také dáváme přednost písničkářům před kapelami. Protože prostory jsou omezené, zájemcům nabízíme permanentní DÁRKOVÝ POUKAZ pro jednu nebo dvě osoby. Poukazy jsou za zvýhodněnou cenu, vhodné také jako vánoční dárek. K dostání jsou v sídle Farní charity v Lidické ulici 1715.

První z účinkujících, Karel Vepřek, zpívá své vlastní písně a zhudebněnou českou poezii (Orten, Biebl, Reynek). Vystupuje většinou sólově, působil v kapele Pozdravpámbu Sváti Karáska. Vydal pět alb (Indies). Dlouhá léta byl redaktorem Českého rozhlasu.

Změny vyhrazeny. Sledujte prosím www.vlasim.charita.cz
Těšíme se na setkání s vámi.