Folkový klub ve Vlašimi
7. prosince 2018 Naše články

Folkový klub ve Vlašimi

Naše město má bohatou historii i současnost, vzdělávání, kulturu a sport. Další nabídkou, se kterou přichází Farní charita Vlašim, je Folkový klub. Svá vystoupení zde mají písničkáři a písničkářky. Jedná se o pravidelné koncerty, které se konají každý čtvrtý čtvrtek v měsíci od ledna do května a od září do listopadu. 
Začátky byly stanoveny na 19 hodin. Máme radost, že si klub nalezl své posluchače a příznivce. A koncerty pokračují i v podzimním období. A na koho se můžete těšit? Podívejte se dále - jarní mužský program už proběhl, teď jsou na tahu dámy.

Mohli jste se setkat s Karlem Vepřkem, Michalem Bystrovem, Petrem Linhartem a legendou českého folku, Petrem Lutkou, moderátorem a organizátorem cyklu Openmic Honzou Řepkou. Na podzimní období roku 2019 jsme pozvali některé naše písničkářky, které jsou také velmi kvalitní.

folkový klub podzim 2019

A místo konání? Tak jako dosud: Charitní klubovna Na Valech nabízí komorní prostředí, proto také dáváme přednost písničkářům před kapelami. Protože prostory jsou omezené, zájemcům nabízíme permanentní DÁRKOVÝ POUKAZ pro jednu nebo dvě osoby. Poukazy jsou za zvýhodněnou cenu, vhodné také jako dárek. K dostání jsou v sídle Farní charity v Lidické ulici 1715.

Změny vyhrazeny. Sledujte prosím www.vlasim.charita.cz nebo facebook FOLKOVÝ KLUB VLAŠIM
Těšíme se na setkání s vámi.