Prosincové počtení z Charitního "obchůdku"

Charitní "obchůdek"

Každý měsíc přinášíme informace o tom, co se děje a jak si vedeme v Charitním „obchůdku“- místě vzájemné materiální pomoci, ani tentokrát nezůstaneme pravidelným čtenářům nic dlužni. V prosinci jsme … čtěte dále.

… poskytli potravinovou pomoc 11 klientům a jejich rodinám v hodnotě 4 000 Kč a dále pak bylo předáno potřebným 57 ks oděvů, obuvi a lůžkovin.

V součinnosti s manželským společenstvím vedeným manželi Kráčmerovými bylo zkompletováno 15 vánočních balíčků (rukavice, čepice, šály, ponožky), které byly odvezeny do Nízkoprahového denního centra v Benešově pro lidi bez domova.

Pracovnice Charitního „obchůdku“ - místa vzájemné materiální pomoci se podílely na přípravě vánoční pozornosti pro cca 60 seniorů, dobrovolníci a pracovníci je předávali seniorům při návštěvách v jejich domácím prostředí.

Děkujeme Nadačnímu fondu Tesco, který uspořádal mezi svými zaměstnanci předvánoční sbírku, jež probíhala v týdnu od 7. do 11. 12. 2015. Vybrané oděvy, obuv, doplňky, hračky - dary byly předány rodinám s dětmi v těžké sociální situaci (neúplným rodinám, kde otec je ve vězení, nebo rodinu opustil).

Byly jsme takový prostředník v obdarovávání potřebných. Poděkováním všem dárcům nechť je radost a úsměv na tváři obdarovaných.

Po Vánocích proběhla v „obchůdku“ inventura, velký úklid a malá reorganizace, z tohoto důvodu jsme měli zavřeno. Jak se nám to podařilo se můžete přijít podívat. Máme otevřeno :-) Přes všechny tyto okolnosti jsme v prosinci získali finanční dary ve výši 18 723 Kč. Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci.

Kam s věcmi nebo pro věci?

Charitní "obchůdek"Blanická 816, Vlašim (naproti benzínce Papoil)

Po – Pá: 8:00 – 16:00, So: 9:00 - 11:00

Charitní "šatník" - Dukelská 2192, Benešov (naproti Černému koni)

Po - Pá: 9:00 - 17:00, So: 9:00 - 11:00

Více info na tel.: 733 676 737

Naše Místa vzájemné materiální pomoci.