Zastřešené sezení v Komunitním centru Zahrada
10. listopadu 2022 Naše články

Zastřešené sezení v Komunitním centru Zahrada

Děkujeme za zastřešené sezení v zahradě našeho Komunitního centra Zahrada.

Komunitní zahrada je náš první vlastní venkovní prostor. Nachází se v centru Vlašimi - nedaleko nádraží, kde nebylo dříve žádné veřejně přístupné místo se zelení. Takže veřejnost, zaměstnanci i lidé využívající služby Charity Vlašim už mohou využívat venkovní prostory k trávení volného času, relaxaci, snězení si něčeho dobrého. Mohou zde probíhat nejrůznější aktivity i neformální setkání, vznikat vzájemné výpomoci a třeba i přátelství, a to i v případě špatného počasí.

Ještě jednou děkujeme všem za vaše hlasy, které jste dali našemu projektu, Nadačnímu fondu Tesco a Nadaci rozvoje občanské společnosti NROS za 30 000 Kč, které nám poskytli na vybudování zastřešení nad naše posezení, které může sloužit v komunitní zahradě řadu let.

Zázemí je spolu se zahradou volně přístupné od pondělí do pátku minimálně v čase 8 - 16 hodin.

Těšíme se na viděnou v zahradě Komunitního centra Zahrada. Teď už je, kam se schovat i v případě deště. Ať je hezky nebo leje, v Komunitním centru to vždy žije.

Posezení před a po realizaci projektu podpořeného Nadací rozvoje občanské společnosti z programu Vy rozhodujete, my pomáháme.

2022 pergola     2022 pergola2       logo-nadační-fond-tesco    NROS_CMYK_logo

Ing. Dana Kucharčíková DiS.

Ing. Dana Kucharčíková DiS.

vedoucí denního stacionáře
Tel.: 733 143 857 E-mail: Z.AxZcj7YbBxRb4WH-uk87j7cenCZ_29g